Onze boerderij automaat

h-eerlijke producten

Boerderij automaat bij Nijmegen.

Sinds de lente van 2021 hebben wij hier op Boerderij De Plak ook een boerderij automaat. Wij boeren met liefde voor dier en natuur en dat delen we graag met anderen. Vandaar ook het idee om onze boerderij hiermee uit te breiden. In de automaat vind je allerlei producten van de lokale boer. Zo kan je zelf onze eigen koeienmelk tappen, maar we hebben ook sapjes en jammetjes van buurboeren. Ook hebben we een automaat met eieren, uien, aardappelen, honing en andere seizoens-producten van andere lokale boeren. Daarbij verkopen we ook onze eigen Plakse kaas, gemaakt van de verse melk van onze koeien. En vind je er dipjes en yoghurt.

 Leuk om zelf uit te proberen of als uitje voor de kinderen. Voor ieder is er dus wat wils en dat allemaal omdat we werken met liefde voor het dier en de natuur. En dat delen we graag! Kom dus ook eens een keertje langs bij onze automaat. Maak eens een praatje met de boer of probeer onze eigen verse koeienmelk. Lekker voor bij de koffie, in een taart of als heerlijke versnapering. Tijdens bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht in het prachtige gebied van de Ooijpolder. Wij raden het aan!

Natuur & Dier

Met liefde voor dier en natuur.

Vers & gezond

Producten zo van de boer.

100% Lokaal

Producten van buurboeren.

Lokale producten van de boer
H-eerlijke lokale boeren producten. Boerderij automaat De Plak, Ooijpolder bij Nijmegen
Verse koeien met bij de boerderij automaat
Vrije uitloop eieren bij de boerderij automaat

Boerderij automaat De Plak Het hele jaar door geopend!

Onze automaat is het hele jaar door geopend! Zo kan je wanneer je maar wilt genieten van onze producten. De deuren openen elke dag van 07.00 en sluiten om 19.30.

Je kan dus elke dag langs komen om heerlijke verse boeren producten uit onze automaat te halen. Kom tijdens een wandeling in de Ooijpolder langs voor een sapje, een flesje verse boerenmelk of ga voor onze eigen Plakse kaas en geniet van de prachtige omgeving. 

Vind je dit leuk en interessant, maar ligt onze boerderij niet bij jou in de buurt? Kijk dan eens op zoekdeboer.nl of boerinderegio.nl voor andere boerderijen met lokale producten uit jouw buurt! Lekker vers, duurzaam en je ondersteunt de lokale ondernemer.