Een eerste impressie

Boerderij De Plak

Boerderij automaat

Vierdaagse Camping

Ben jij benieuwd naar onze eerste twee jaar van de Vierdaagse Camping? Of ben je misschien geïnteresseerd om voor aankomende zomer een plekje op onze camping te reserveren? Kijk dan snel verder en neem een eerste blik op onze Vierdaagse Camping en de sfeer.

Zo was het in 2022 bijvoorbeeld zo warm dat we met vrienden spontaan (eenmalig) een zwembad van strobalen maakten. Kon je voor een massage of het prikken van je blaren bij ons in de schuur terecht of lag je tussen de nieuwsgierige koeien. Houd je van gezelligheid? Dan zit je bij ons ook goed. Zo staat er koffie en thee voor iedereen klaar bij aankomst. Verder is er voor de verzorgers en uitvallers ieder dag, in de tent, een gezellig samen zijn tijdens koffie en theetijd. En op de vrijdag avond kan er spontaan een gezellig feestje ontstaan voor en door onze gasten. Dus laat je verrassen door de gemoedelijke sfeer die er bij ons op de Vierdaagse Boerderij Camping heerst!

Onze Vierdaagse Camping

Boerderij & Omgeving

Hebben deze foto’s jou overgehaald om deze zomer tijdens de Nijmeegse Vierdaagse bij ons op de camping te overnachten? Neem dan eens een kijkje op onze Vierdaagse pagina. En mocht je het leuk vinden om nog meer van ons te zien en te horen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!