Vierdaagse Camping De Plak

Persoonlijk contact

Op de Vierdaagse Camping staat familie Willemsen voor je klaar!

Extra verzorging

Blarenprikkers en masseurs staan klaar om je te verzorgen.

Hygiënisch gemak

Alle voorziening altijd schoon en klaar voor gebruik.

De Nijmeegse Vierdaagse ervaring

De Nijmeegse Vierdaagse hoort bij ons gezin. Drie van de vier kinderen hebben zelfs de vierdaagse gelopen! Dus we weten wat het is en wat het inhoudt. Op de camping is er fijn support in de ochtend met schone voorzieningen die je doen opfrissen. En welke op je staan te wachten voor ontspanning in de middag. Een plekje niet te ver van de start in Nijmegen vandaan, maar wel ver genoeg om je spieren nog even andere actie te geven na de vele stappen. Bovendien is de camping gelegen midden in de prachtige natuur van de Ooijpolder waar je na een lange wandeling fijn tot rust kan komen. Kan het nog beter? Ja, eigenlijk wel.

Stel je voor, je wordt in de ochtend wakker met de geluiden van de vogels, de koeien en de kippen op de achtergrond. Daarna geniet je bij het ontbijt van zelf getapte verse koeienmelk. Of je bakt, voor een goede start van de dag, een heerlijk eitje van de lokale boer uit onze boerderij automaat. Vervolgens neem je een lekker verkoelend sapje mee tijdens de wandeling voor de extra suikers. Als afsluiting van de dag plof je neer op je kampeer stoeltje en heb je een prachtig uitzicht op onze grazende koeien. En dat allemaal op één en de zelfde plek in de Ooijpolder, bij ons op boerderij De Plak.

De Vierdaagse van Susan
Susan die de Nijmeegse Vierdaagse liep.
Ons Guus heeft hem ook gelopen!
Marleen op de Via Gladiola
De 3e keer Vierdaagse voor Marleen.

Onze Vierdaagse camping bij Nijmegen

Vierdaagse Camping De Plak is een camping op boerderij De Plak waar je kan kamperen tijdens de Vierdaagse. De camping is gelegen in de prachtige Ooijpolder tussen de dorpjes Persingen en Ooij in. Wij zitten op een rustige locatie maar toch ook heel dicht bij Nijmegen en de vele voorzieningen. Je kunt genieten van een weidse omgeving met een fraai zicht op het kleinste dorpje van Nederland, Persingen. Daarbij kijk je uit op de mooie heuvelrug van Beek. Na een actieve dag kan je dus hier bij ons weer heerlijk tot rust komen.

Vanuit de camping is het ongeveer 5 kilometer naar de start van de Nijmeegse wandel vierdaagse. Dus met de auto of met je fiets is deze gemakkelijk bereikbaar. Verder stopt er ook een bus 1.2 kilometer van onze boerderij vandaan. Deze brengt je binnen 20 minuten naar het centrum van Nijmegen.

Bij ons op De Plak kan je een plek reserveren van zaterdag tot en met zaterdag van de Vierdaagse. Een grote boerderij wat betekent dat er genoeg ruimte is voor caravans, campers, vouwwagens en grote en kleine tenten. Helaas kunnen je geliefde huisdier en de auto geen plekje krijgen op de camping. We zijn namelijk een auto vrije camping. Maar we hebben natuurlijk wel een parkeerplek tot de beschikking. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook stroomaansluitingen en schone sanitaire voorzieningen.

Onze camping tarieven

In de onderstaande prijzen zit een stroomaansluiting van maximaal 6 ampere bijgerekend. Je kan bij ons voor een week reserveren, van zaterdag tot en met zaterdag. Daarbij zijn de aankomstdagen de zaterdag, zondag en maandag voor de Vierdaagse. Tevens is de dag van vertrek uiterlijk de zaterdag na de Vierdaagse. Lees ook hier ons camping regelement.

Caravan of camper 
Vouwwagen 
Grote tent
Kleine tent (2×2)
Per persoon
Per parkeerkaart
Logé
Parkeren dagkaart 

€ 120.- per week
€ 115.- per week
€ 115.- per week
€ 60.- per week
€ 45.- per week
€ 40.- per week
€ 15.- per nacht
€ 5.- per dag 

onze vierdaagse camping is bijna volgeboekt! nog 5 caravan/camper plekken over.

Onze Vierdaagse Camping in de prachtige Ooijpolder is zo goed als volgeboekt. Er zijn nog 5 camper/caravan plekken over. Heb jij interesse? Stuur dan jouw gegevens (naam, aantal personen en telefoonnummer) door naar info@boerderijdeplak.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Volgend jaar zijn jullie natuurlijk weer allemaal van harte welkom op onze camping! Mocht je graag op onze reserve lijst willen komen, dan kan dat zeker. Stuur dan een mailtje naar info@boerderijdeplak.nl met de titel ‘reservelijst’. Zorg er voor dat je je naam, telefoon nummer en het aantal personen vermeld. Mocht er namelijk een plekje vrijkomen dan hebben wij de juiste informatie om je te contacten.

Tip: Camping De Hazelaarshof heeft nog een aantal plekken ter beschikking heeft. Mocht je dus nog opzoek zijn, bekijk dan deze website eens.

We wensen je succes met de voorbereidingen en de Vierdaagse zelf en wie weet tot volgend jaar!

Wil je meer weten over de Nijmeegse Vierdaagse? Klik dan hier om naar de officiële website van de 4daagse te gaan.